Pradžia » Parduotuvė » Apvalus emaliuotas ketaus puodas ZY026BKI

Apvalus emaliuotas ketaus puodas ZY026BKI

80.75

Turime
Karštas pasiūlymas

Apvalus emaliuotas ketaus puodas Zyle ZY026BKI, talpa 5,7 l, juodas

Pristatymas 1-3d.d.
Palyginti
Užduokite Klausimą

Užduokite Klausimą

    Užpildykite užklausos formą


    Produkto kodas: ZY026BKI Kategorijos: ,
    Aprašymas

    Šis Zyle „ZY026BKI“ indas yra pagamintas iš itin patvarios ir ekologiškos medžiagos – ketaus. Patyrusios šeimininkės žino, kad net ir paprasta košė, išvirta ketaus puode, bus daug skanesnė bei aromatingesnė. Ketus neišskiria toksinių medžiagų ir nebijo įbrėžimų (nereikalauja specialių virtuvinių įrankių maišant arba verčiant maistą gaminimo metu). Dėl storų sienelių šiluma tolygiai pasiskirsto po visą indą, o gaminamas maistas išsaugo visus naudingus vitaminus bei mineralus. Šį indą galima naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms, bei orkaitėje.

    Išskirtinės savybės:

    • Talpa: 5,7 l.

    • Matmenys: 33,5 x 27,2 x 12,4 cm.

    • Skersmuo: 26 cm.

    • Pagamintas iš ketaus.

    • Ilgaamžis emaliuotas paviršius.

    • Svoris: 6,3 kg.

    • Tolygus šilumos pasiskirstymas kepimo metu.

    • Tinka naudoti visų tipų viryklėms, taip pat indukcinėms.

    • Maksimali kaitinimo temperatūra: 230°C.

    DĖMESIO: nerekomenduojama emaliuotų ketaus indų plauti indaplovėje.


    Puode keptas viščiukas su rudeninėmis daržovėmis ir rozmarinais

    • 3 morkų;

    • 2 saldžiųjų bulvių;

    • 2 svogūnų;

    • 1 kukurūzo burbuolės;

    • 4 skiltelių česnako;

    • 1 aitriosios paprikos;

    • 3 vidutinių pomidorų;

    • 1 viščiuko;

    • ½ stiklinės alyvuogių aliejus;

    • 2 saujų jaunų bulvių;

    • 1 saujos rozmarinų;

    • 1 stiklinės vandens;

    • Žiupsnelio druskos;

    • Žiupsnelio juodųjų pipirų.

    1. Morkas, saldžias bulves, svogūnus ir kukurūzą nuvalykite, supjaustykite stambiais gabaliukais. Česnakus ir aitriąsias paprikas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite į 8 dalis.

    2. Viščiuką pamarinuokite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, aitriosiomis paprikomis ir puse rozmarinų bei smulkintų česnakų. Palikite šaldytuve marinuotis 2–3 valandas arba per naktį.

    3. ZYLE puode jaunas bulves sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis, pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi bei likusiais rozmarinais ir česnakais. Supilkite vandenį.

    4. Ant daržovių dėkite marinuotą viščiuką, uždenkite dangčiu ir kepkite orkaitėje 180°C temp. 40 min. Nuimkite dangtį ir dar pakepkite 20 min., kad apskrustų.

    5. Iškepus, uždenkite dangtį ir palaikykite apie 30 min., kad viskas susistovėtų.

    6. Patiekite vištieną su keptomis daržovėmis, o sultinį panaudokite padažui.

    Papildoma informacija
    Svoris 6.162 kg
    Išmatavimai 30 × 30 × 15 cm
    Scroll To Top
    Close
    Close

    Krepšelis

    Close

    Krepšelis tuščias

    Tęsti apsipirkimą

    Apvalus emaliuotas ketaus puodas ZY026BKI
    Apvalus emaliuotas ketaus puodas ZY026BKI
    80.75 Į krepšelį